Meer boels
Inloggen Registreren

Traffic Service  

Traffic Service is gespecialiseerd in de verhuur van outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, met de tekstkar als absolute eyecatcher.

Van de dienstverlening maken daarnaast bewegwijzering voor snelwegen en crowdmanagement tijdens evenementen en festivals uit. Net als diverse types led schermen voor aankondigingen. Boels Traffic Service, met één vestiging in Hoevelaken, is ontstaan na de overname van Van Deuveren Traffic door Boels Rental in juni 2018.

Oorsprong
De oorsprong van het van het huidige Traffic Service ligt in het informeren van de automobilist. In het begin langs snelwegen en later bij de verwijzing naar parkeergelegenheid. In de loop van de jaren nam de vraag naar tekstkarren verder toe. Zo gebruiken ondernemers de tekstkar voor het maken van reclame. De politie zet de tekstkar in bij calamiteiten, maar ook bij zaken als inbraakpreventie.

Crowdmanagement

Traffic Service wordt steeds vaker ingeschakeld voor crowdmanagement tijdens evenementen en festivals. Dat gebeurt onder meer met behulp van de SCIB (Solar Crowd Information Board). Een LED-informatiepaneel dat op afstand wordt aangestuurd en zo een bijdrage levert aan de veiligheid van de bezoekers. Andere producten uit de range mobiele informatievoorzieningen van Boels Traffic Service zijn onder andere de botsabsorbers, de Bermdrip actiewagens vluchtstrookkarren en Mobilights.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Systemen draaien autonoom
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Meestal voorzien van zonnepanelen
  • Calamiteiten service 24/7
  • Dynamisch systeem
  • Veelal aansturing op afstand of met behulp van een webapplicatie
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief