Meer boels
Inloggen Registreren

Onderwijs

Schoolvoorbeeld van flexibele huisvesting

Inspelen op fluctuerende leerlingaantallen, anticiperen op bevolkingskrimp. Schoolbesturen staan de komende tijd voor grote uitdagingen. Boels Units is gespecialiseerd in flexibele huisvesting voor onderwijsorganisaties. Van een tijdelijk klaslokaal tot een volledig schoolgebouw voor een langere periode. Snel geleverd, in elke afmeting en op elke locatie.

Precies de ruimte die u nodig heeft

Boels Units stelt een tijdelijke huisvesting samen uit afzonderlijke units. Tijdens de huurperiode kunnen eenvoudig ruimten worden bijgeplaatst of weggehaald. Net als het aantal verdiepingen. Ook de invulling van een ruimte is snel aan te passen. Van computerlokaal tot kantine in een handomdraai.

Hoogwaardige leeromgeving

Maximaal flexibel zijn, maar liever geen concessies doen op het gebied van gebruikscomfort en functionaliteit? Boels Units worden hoogwaardig afgewerkt en geheel naar wens opgeleverd. Comfortabel, veilig en energiezuinig.

Buitengewoon buitenschools

Boels kan bogen op jarenlange ervaring in het samenstellen van passende huisvesting en het geven van deskundig advies. Boels Units levert precies dat waar een moderne onderwijsorganisatie behoefte aan heeft. Van leslokalen, praktijkruimten en computerlokalen tot sportruimte, keuken en sanitair. Voorzien van klimaatbeheersing, netwerkvoorzieningen en desgewenst meubilair.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief