Meer boels
Inloggen Registreren

Evenementen

Belevingsruimte

Tijdens een evenement is er in zeer korte tijd behoefte aan een groot aantal voorzieningen. Van kassa's, winkels, omkleedcabines en artiestenverblijven tot tijdelijke kantoorruimte, opslag, EHBO-posten en sanitairtanks. Voor Boels Units de perfecte gelegenheid om te laten zien wat ze in huis heeft. Boels Units verzorgt het allemaal. Op tijd, scherp geprijsd en op elke locatie.

Eén partner voor uw gehele event

Boels levert alle soorten tijdelijke accommodaties voor een evenement. De veelzijdige kantoorunits kunnnen onder meer worden gebruikt als backstage-ruimte voor artiesten, EHBO-post of als plek voor hulpdiensten en security. De units worden desgevraagd geleverd met extra ramen en deuren, een glaswand of een dakterras. Het schakelen of stapelen van meerdere kantoorunits kan overigens ook. Uitgebreid is daarnaast het assortiment aan sanitairunits. Deze toilet- en douche-units hebben een maximale capaciteit, variërend van 300 tot 1000 personen. De units zijn geschikt voor zowel kleine lokale evenementen als voor de grotere festivals. Boels levert daarnaast kassa-units, met grote glazen ramen, spreekluikjes en een opening voor geld- en pintransacties.

Compleet ingericht

Uiteraard beschikken de units over alle noodzakelijke voorzieningen, zoals stroom- en wateraansluiting en sanitair. Standaard zijn ze voorzien van verwarming, dubbele beglazing, draaikiepramen en binnenverlichting. Zaken als zonwering en airconditioning kunnen op aanvraag altijd worden geleverd. Boels neemt achteraf desgevraagd de reiniging voor haar rekening.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief