Meer boels
Inloggen Registreren

Site Accommodation  

Comfortabele werk- en verblijfruimtes van topkwaliteit

Behoefte aan een tijdelijk onderkomen?

Boels Modulaire Huisvesting biedt razendsnel oplossingen op maat. Dat kunnen voorzieningen voor een bouwproject of evenement zijn, maar ook tussentijdse werkplekken voor collega's. Van één enkele unit tot een opstelling van drie lagen en 50 units. Het maakt niet uit of het om weken of jaren gaat, alles is mogelijk.
Boels ondersteunt het complete project met specialistische kennis. Zo worden samen een adviseur vooraf locatie en specifieke wensen besproken. Dankzij de landelijke dekking is een snelle levertijd van de hoogwaardige units bovendien gegarandeerd. Neem voor vrijblijvend advies gerust contact op.

Ontwerp nu uw eigen tijdelijke huisvesting met de Boels Unitconfigurator

Stapelen en schakelen

Het uitgekiende stapel- en schakelsysteem biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo is een unit in te richten als kantoor-, artiesten-, kleed-, opslag-, computer of persruimte, klaslokaal, EHBO-post, kassa of jurykamer.

Advies van een specialist

Een ervaren Boels specialist zorgt op basis van de wensen en behoeften van een klant voor een deskundig advies.
Boels maakt op basis van het aantal benodigde werk- of pauzeplekken een passend voorstel. Iedere klant krijgt een vast aanspreekpunt en ontvangt altijd een duidelijke offerte, inclusief een tekening of plattegrond en productinformatie.

De voordelen

  • Topkwaliteit, flexibel en snel leverbaar
  • Uitgekiende schakel- en stapelconstructies
  • Veilig en ergonomisch verantwoord
  • Keukenvoorziening, airconditioning en aanvullend sanitair mogelijk

Modulair systeem:

De units van Boels hebben standaard afmetingen. De lengte bedraagt 3,00 of 6,04 meter, de breedte 2,44 of 3,00 meter. De binnenhoogte van een standaardunit bedraagt 2,50 meter, bij Plus units is die 2,75 meter. Het systeem is volledig modulair. Niet alleen van binnen, maar ook in combinatie met andere units. Om grotere ruimtes te creëren, kunnen de buitenwanden (gedeeltelijk) worden weggenomen. Kleinere ruimtes of gangen ontstaan door het plaatsen van extra binnenwanden. Units kunnen tot 3 bouwlagen worden gestapeld.
Dankzij dit uitgekiende systeem worden montage- en demontagetijd tot een minimum beperkt. Verder kan de stroomvoorziening worden doorgelust.
De flexibiliteit van het systeem maakt het mogelijk direct op veranderende situaties in te spelen. Bij meer of minder behoefte aan huisvesting kunnen snel en eenvoudig units worden weggehaald of bijgeplaatst.

Boels Schakelunits

Met de Unitconfigurator kunnen klanten in vijf stappen zelf snel en eenvoudig een unitopstelling ontwerpen. Dat bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt er bovendien voor dat de unitopstelling altijd 100% overeenstemt met de wensen en de mogelijkheden van de klant.

Boels Plus Units

Een Boels Plus Unit kan voor een periode 1 tot 5 jaar of langer worden ingezet. Dit type is luxe afgewerkt en uitstekend geïsoleerd. Met zijn 25 centimeter extra binnenhoogte is de Plus Unit uitermate geschikt als kantoorruimte, klaslokaal, schoolgebouw, kinderopvang, verkoopruimte, kantine of bank.

Units kunnen tot 3 etages hoog worden geplaatst en worden sleutelklaar opgeleverd. Het afwerkingsniveau mag zelf worden bepaald. Airco, zonwering, wand-, vloer- en plafondbekleding, alles is mogelijk. De unit kan desgewenst in een speciale RAL-kleur worden uitgevoerd.

Duurzaamheid

Boels Units vindt duurzaamheid en zorg voor het milieu erg belangrijk. Vandaar dat alle units het predikaat duurzaam dragen, zonder dat de gebruiker op comfort hoeft in te leveren.

De units hebben een hoge isolatiewaarde. In plaats van de gebruikelijke 2,5 kW verwarmingscapaciteit, heeft een unit van Boels voor een aangenaam binnenklimaat voldoende aan 2,0 kW . In de zomer warmt de unit bovendien minder snel op, waardoor de besparing op het koelen kan oplopen tot 20kW per unit, bij vijf werkdagen van 8 uur.

Energiebesparing:

  • Besparing tot 20 kW per week door isolatie
  • LED-verlichting mogelijk
  • Waterbesparende kranen mogelijk

Energieopwekking

Een door Boels ontwikkeld zonnepanelensysteem, levert op jaarbasis voldoende energie op voor het verwarmen, koelen en verlichten van een unit.

Voor het terugleveren van energie moet de unit op het stroomnet worden aangesloten, zodat de gebruiker ook buiten zonuren gegarandeerd is van de noodzakelijke verlichting en een behaaglijke temperatuur. Het systeem heeft een piek opwekkingsvermogen van 2.500 Wp en een gemiddelde jaaropbrengst van circa 2.200 kWh per dak.

Direct contact

Voor meer informatie of direct advies op maat

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 17:00 uur

Contactformulier
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief