Meer boels
Inloggen Registreren

Power  

Serieuze projecten, real-time oplossingen

Heeft u door stroomuitval of voor een gepland project een tijdelijke energievoorziening nodig? Maak dan gebruik van de professionele oplossingen van Boels Rental.

Boels biedt tijdelijke en permanente stroomvoorzieningen. Wij lossen uw energievoorzienings- en verlichtingsprobleem op en leveren precies datgene waar u behoefte aan heeft op elk moment in uw project. Uit ons breed assortiment, met o.a. stroomaggregaten, brandstoftanks en verlichting helpen onze technische specialisten u graag bij het selecteren van de juiste apparatuur.

Een select aantal filialen beschikt over het specialisme Power. Zij hebben de kennis en expertise over energieoplossingen binnen het reguliere assortiment van Boels Rental. Heeft u een meer geavanceerd vraagstuk? Of bent u op zoek naar oplossingen buiten het reguliere filiaalassortiment? Dan bent u bij Boels Power & HVAC aan het juiste adres.

Over Boels Power & HVAC

Boels Power & HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) is een bedrijfsonderdeel van Boels Rental dat kennis en expertise in huis heeft voor tijdelijke energie- en klimaatoplossingen. Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring op de zakelijke markt in diverse sectoren, o.a. de bouw, industrie, logistiek en events, zijn we in staat om u altijd en overal de juiste oplossing te bieden.
In 2015 nam Boels het Belgische bedrijf Racor over, specialist in totaaloplossingen op het gebied van tijdelijke stroom en klimaatbeheersing. Door de toegevoegde kennis en kunde van Racor, is Boels nog beter in staat complexe vraagstukken van klanten te vertalen in praktische oplossingen. Oplossingen die de grootverhuurder van A tot Z zelf levert én uitvoert.

Meer weten? Kijk op Boels Power & HVAC voor meer informatie.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Geïnstalleerd door gekwalificeerde monteurs
  • Een kwaliteitsoplossing voor uw specifieke situatie
  • Uitstekende en gecontroleerde kwaliteit
  • 24/7 zekerheid in stroom
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief