Meer boels
Inloggen Registreren

Lifting & Materials Handling  

Voor hijs- en heftechniek, horizontaal en verticaal transport: Dé industriële verhuurspecialist

De Boels Lifting & Materials Handling (LM)-vestigingen richten zich op de verhuur aan ondermeer de industriële onderhoudstechniek.

De huurvloot is daarop volledig afgestemd met een ruim en professioneel assortiment aan hijs- en hefmiddelen, zoals takels, lichtgewicht portaalkranen, machineheffers en vacuüm-units.

Kwaliteit en veiligheid

Alle LM-vestigingen zijn VCA-gecertificeerd. Onze verhuurproducten worden minimaal volgens de geldende wettelijke Europese Richtlijnen geïnspecteerd en gekeurd door speciaal opgeleid en gecertificeerd personeel. Ook de hijsmiddelen van onze klanten kunnen op verzoek door Boels op locatie of bij ons in de werkplaats worden geïnspecteerd en gekeurd. De LM-vestigingen beschikken daarvoor over een trekbank (tot 32 ton) in de eigen werkplaats. Keuringscertificaten zijn op aanvraag leverbaar. Uw veiligheid staat uiteraard voorop. Naast de hijs- en hefmiddelen verhuurt Boels ook een breed programma valbeveiligingsartikelen om toegespitst op uw werkzaamheden de juiste PBM's aan te kunnen bieden. Bijvoorbeeld de tijdelijke levenslijn die u op hoogte behoedt tegen vallen. Of de driepoot die u in staat stelt om veilig in een besloten ruimte te kunnen afdalen.

Maatwerkoplossingen

De Boels LM-vestigingen bieden u ook materiaal dat geheel afgestemd is op uw specifieke wensen. Bijvoorbeeld een assortiment hand-, elektrische en pneumatische takels met een hijshoogte tot 150 meter. Tevens verhuren we een breed assortiment aan toebehoren zoals balkklemmen, loopkatten, sluitingen, hijsbanden en rondstroppen.

Alles op één adres

De Boels LM-vestigingen verhuren ook al het materiaal uit het standaard Boels assortiment. Met één aanspreekpunt regelt u de volledige materiaalbehoefte van uw project, zodat u zich kunt blijven richten op uw kernactiviteiten.

Kijk hier voor de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde LM-vestiging.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Modern en breed assortiment
  • VCA gecertificeerd
  • Advies en producten op maat
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief