Meer boels
Inloggen Registreren

Hoogwerkers  

Werken op hoogte kan op verschillende manieren

Het merendeel van onze hoogwerkers is te huur bij elke Boels-vestiging. Diverse spider- en autohoogwerkers, voorzien van het Boels Hoogwerkers pictogram zijn uitsluitend via deze gespecialiseerde vestigingen verkrijgbaar.

Spiderhoogwerkers

Door hun compacte bouw en het lage eigen gewicht, bieden deze machines de ideale oplossing voor binnen- en buitenwerkzaamheden met een delicaat karakter. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages, kerken en inzetten in atriums. Boels spiderhoogwerkers zijn allemaal uitgerust met Bi-engine aandrijving, zodat er naast 230 Volt een verbrandingsmotor aanwezig is. Hierdoor komt men nooit stil te staan. Spiderhoogwerkers zijn uiteraard beschikbaar met non-marking rupsen.

Autohoogwerkers

Bij Boels heeft u de keuze uit telescopische autohoogwerkers en kniktelescoop autohoogwerkers tot een werkhoogte van 27 meter, te besturen met B-rijbewijs. Ideaal voor kortstondige inzetten of inzetten op diverse locaties waarbij de snelle verplaatsing tot meer efficiëntie leidt. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerkzaamheden en onderhoud aan neonreclames of openbare verlichting.

Denkt u bij huur aan:
• Valbeveiliging
• Verkeersmaatregelen

Veilig werken met een hoogwerker!

Voor het gebruik van een hoogwerker is het uiteraard van belang dat u bekend bent met de functies en werking. Daarnaast is het belangrijk dat u zich bewust bent van eventuele risico's. Door een training van Boels weet u hoe u de werkzaamheden met een hoogwerker veilig uitvoert en hoe u risico's tijdens het werken met een hoogwerker tot een minimum beperkt.

Wilt u meer weten, vraag de gratis trainingbrochure aan.

Meer weten over het gebruik van autohoogwerkers? Onze specialisten adviseren u graag!

Uitleg afkortingen:
K = Knikarm
E = Elektrische aandrijving
S = Schaar
P = Personenlift
J = JIB
T = Telescopische arm
D = Dieselaandrijving
R = Ruwterrein (4 x 4)
C = Rupsbanden
B = Benzine
H = Horizontaal beweegbare JIB-arm

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Vraag hier de gids aan

Aanvragen
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief