Meer boels
Inloggen Registreren

Fencing  

Boels Fencing is dé specialist in de verhuur van diverse soorten omheiningen. Heeft u terreinen af te zetten of wilt u grote stromen mensen in goede banen leiden? Wij zijn uw totaalpartner, gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig transporteren en het op- en afbouwen van hekwerken. Boels Fencing houdt u uw evenemententerrein of bouwplaats veilig.

Publieksevenementen 

Voor evenementen biedt Boels Fencing diverse hekken en toebehoren. Uniek zijn onze transportkratten, speciaal ontwikkeld voor events. In deze kratten zit alles wat u voor een bepaalde lengte hekwerk nodig heeft. Eén transportkrat bevat 29 hekken, inclusief de benodigde accessoires. Denk hierbij aan blokken en materiaal om de hekken stevig te verankeren. Voor alle evenementenhekken geldt dat ze leverbaar zijn inclusief gekleurd zeil in 10 verschillende kleuren.

Voor de veiligheid van de bezoekers kunnen we diverse typen barriers leveren. Zo verhuren we een uitgebreide range aan publieks- en stagebarriers, inclusief de toebehoren. Nieuw in ons assortiment zijn de voertuigbarriers die ongewenste voertuigen van uw evenemententerrein weren.

Bouwplaatsen

Een goede afsluiting van uw bouwplaats houdt ongewenste bezoekers buiten en beschermt waardevolle materialen en machines. Boels Fencing biedt een ruim assortiment aan afrasteringssystemen voor bouwplaatsen. U kunt bij ons ook terecht voor semipermanente hekwerken die extra stevig (in de grond) zijn verankerd.  

Voor informatie of

Direct advies op maat:

Vraag hier de gids aan

Aanvragen
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief