Meer boels
Inloggen Registreren

Bouwplaatsinrichting  

Succesvol bouwen begint met een doordachte bouwplaatsinrichting

Aanschaffen van materieel en gereedschap is vaak kostbaar. Huren is dan ook het beste alternatief. Vooral als kwaliteit en beschikbaarheid hoog in het vaandel staan.

Wie zaken doet met Boels Bouwplaatsinrichting, ontdekt de voordelen van een totaalpakket. Eén aanspraakpunt voor advies, begeleiding, service, en de verhuur van het materieel waarmee u just in time en just in place aan de slag kunt.

Bouwplaatsinrichting

Als de bouwplaats gereed is, kan het bouwen beginnen. Op basis van een gedetailleerde terreinplantekening (door ons te maken) voorzien wij uw bouwplaats van alle gewenste faciliteiten, van bouwhekken tot elektra en rijplaten, en van bouwwater tot Bio Boxen. Op het moment dat u met het project start, zijn alle faciliteiten gereed!

Materieelverhuur

Met meer dan 35 jaar verhuurervaring en een verhuurvloot van meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen, heeft Boels alles in huis wat u zoekt. Welke machine of gereedschap u ook nodig heeft: Boels heeft het. Inclusief advies, service, controle en onderhoud, tot en met desgewenst de bediening. Boels Bouwplaatsinrichting is kortom de meest complete aanbieder voor bouw, utiliteit & industrie!

Modulaire huisvesting

Geen project komt van de grond zonder goed geoutilleerde ruimtes voor mensen en materialen. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de beste oplossing. En garanderen dat de huisvesting of opslagruimte op het juiste moment wordt geleverd, aangesloten en ook weer wordt gedemonteerd en opgehaald.

BoeIs Bouwplaatsinrichting regelt het complete materieel pakket

Machines: Denk aan machines voor boor- en breekwerkzaamheden, hout- en metaalbewerking en reiniging, handgereedschap en trilapparatuur.
Steiger- en metselmaterieel: klimmaterieel, traditionele steigers, systeemsteigers, rolsteigers, metselgereedschap en beveiligingsartikelen.
Niet mechanisch gereedschap: Denk hierbij aan meetgereedschap (laser, theodoliet), transportgereedschap (kettingen, kubels) en apparatuur voor klimaatbeheersing (verwarmen en koelen).
Horizontaal en verticaal transport: hefsteigers, hoogwerkers, bouwliften, personen-/goederenliften en bouwkranen in alle soorten en maten.
Bekistingen/ondersteuning: Bijvoorbeeld schroefstempels, duwen trekschoren, baddinghout, ondersteuningstorens en aanverwant materiaal.
Tijdelijke huisvesting: Denk aan alles voor het onderbrengen van mensen en materieel, denk aan units, containers, keten, loodsen en Bio Boxen.

Voor informatie of

Direct advies op maat:

De voordelen

  • Eén aanspreekpunt voor de totale coördinatie
  • Dagelijkse controle en onderhoud
  • Altijd beschikken over het juiste materiaal van hoge kwaliteit
  • Uitgebreide ondersteuning
Vraag een gids aan
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief