Meer boels
Inloggen Registreren

Snel overstappen op elektrische machines

Zero-emission huuroplossing op maat

Steeds meer bedrijven merken dat de vraag naar duurzaam werken en bouwen stijgt. Omdat opdrachtgevers daar in aanbestedingen om vragen, maar ook bedrijven zelf willen bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Het aanschaffen van een volledig nieuwe lijn zero-emission machines is echter prijzig. Huren is dé oplossing. En Boels de juiste partner.

Dat ontdekte ook Krinkels, een totaalaannemer op het gebied van groen, infra, water en sport met veel opdrachtgevers in de publieke sector. Zero-emission gereedschappen die voor zo min mogelijk overlast zorgen in woonwijken en openbare locaties zijn meer dan gewenst. Om zo snel mogelijk te kunnen werken conform de eisen die hun opdrachtgevers stellen aan duurzaamheid, schakelde Krinkels Boels in. “Boels en Krinkels werken al sinds jaar en dag samen. Krinkels is erg tevreden over de service we bieden. Vandaar dat ze ons gevraagd hebben om hen in deze huurbehoefte te voorzien”, aldus René Sanders, Manager Sales Nederland.  

Huren als full-service totaaloplossing 

Door te kiezen voor het huren van nieuwe elektrische machines kon Krinkels snel overstappen van gereedschap op brandstof naar accu-gereedschap. De full-service huuroplossing van Boels ontzorgt de totaalaannemer. Boels regelt de aanschaf, de distributie en neemt het jaarlijkse serviceonderhoud uit handen. Ook maakt huren mogelijk dat de werknemers van Krinkels altijd met de nieuwste gereedschappen werken die voorzien zijn van de laatste innovaties. René Sanders: “We hebben een grote en brede duurzame verhuurvloot. We zijn continu op zoek naar zero of low-emission alternatieven en aanvullingen op ons assortiment. Zo profiteert de klant altijd van jonge en goed onderhouden machines”.

Wat levert Boels aan Krinkels?

Boels levert meer dan 900 elektrische gereedschappen die verdeeld worden over de 10 vestigingen van Krinkels. Daaronder zijn tuingereedschappen zoals accukettingzagen en accubosmaaiers, maar ook elektrische grondverzetmachines, hoogwerkers en meetapparatuur. De accugereedschappen zijn lichter, stiller en hebben geen uitstoot. De machines geven daarnaast minder trillingen en zijn makkelijker te hanteren. Een ergonomisch voordeel dat de werknemers van Krinkels weten te waarderen.

Wil jij ook snel overstappen op zero-emission machines? Ontdek wat Boels voor jouw bedrijf kan betekenen op www.boels.com. Neem contact op met je Boels accountmanager of bel met onze One Stop Shop service OneCall via  0900 - 333 31 11.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief