Meer boels
Inloggen Registreren

Boels OneCall

Eén telefoontje, één contactpersoon, één oplossing voor elke verhuurbehoefte.

De services van Boels zorgen voor de juiste oplossing zodat uw werk altijd door kan gaan. Neem contact op met onze OneCall verhuurspecialisten voor het juiste materieel, ongeacht waar en wanneer u het nodig heeft.

Voor elke dienst en product!

Niet in de gids? Toch te huur! U bent op zoek naar een uitzonderlijke machine of dienst en vindt deze niet op website? Geen probleem. Bel Boels OneCall en we gaan meteen voor u op zoek binnen ons netwerk van gespecialiseerde partnerbedrijven.

OneCall producten

Op onze website vindt u een selectie van de OneCall producten die u herkent aan dit pictogram:

Voor elke locatie

Overal ter wereld! Boels heeft vestigingen in 11 landen. In alle overige landen staat Boels OneCall voor u klaar. Waar uw werk u ook brengt, u mag rekenen op de kwaliteit en service van het Boels netwerk.

Voor elke calamiteit

Noodweer? Brand? Overstroming? Een andere calamiteit? Speciaal voor politie, brandweer gemeenten, verzekeringsmaatschappijen, hulpverlenende instanties, salvage- en brandsaneringsbedrijven biedt Boels OneCall op aanvraag een 24/7 calamiteitenservice.

Voor elke vraag één aanspreekpunt

Boels OneCall zorgt desgewenst voor een persoonlijk aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw wensen en bedrijfsinterne procedures. Eén loket voor projectbegeleiding, kostenbeheer en op maat gesneden rapportages zorgt voor de meest efficiënte aanpak van uw materieelbeheer. 

Boels One Call: 0900-0551 (lokaal tarief)

onecall@boels.nl
Maandag t/m vrijdag 07:00 uur – 17:00 uur

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief