Meer boels
Inloggen Registreren

Altijd een sanitaire oplossing

Overal direct leverbaar en klaar voor gebruik

Bouw

Een makkelijke, stijlvolle en hygiënische tijdelijke toiletvoorziening. Dat is de Bio Box van Boels. Rioolaansluiting is niet nodig, ventilatie is uitstekend geregeld, hygiëne is gegarandeerd via onze professionele schoonmaaklogistiek.

Arbo-voorschriften eisen de aanwezigheid van een toiletvoorziening op bouwplaatsen. De reservoirs van de Bio Boxen worden standaard één keer per week gereinigd. Extra reiniging op aanvraag.

Bekijk ons Bouw assortiment
Evenementen

Boels Sanitation Services staat onder meer bekend om haar jarenlange ervaring op toonaangevende evenementen. De afgelopen jaren heeft deze specialistische tak zich geprofileerd als complete leverancier in de eventsector.

De verhuurprofessionals van Sanitation Services verzorgen alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement als het gaat om sanitaire voorzieningen.

Lees meer
Bekijk ons evenementen assortiment

Nieuw

Duurzame mobiele toiletunits in containeruitvoering

  • Bespaart water
  • Goedkoop transport
  • Gemakkelijke installatie

Wat zijn vacuümtoiletten?

's Werelds eerste en enige inschuifbare mobiel toilet unit in containervorm. Geeft ruimte aan meerdere zelfstandige toiletten die werken met de bewezen vacuüm flush technologie. Een technologie die tot 90% van het water bespaart dat wordt gebruikt door conventionele toiletten die op zwaartekracht doorspoelen.

Milieuvriendelijk in alle opzichten, supermakkelijk te reinigen en te onderhouden, volledig aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, compleet inschuifbaar concept, meest hygiënische tijdelijke toiletfaciliteit die momenteel beschikbaar is, allemaal opgenomen in een sterke, gegalvaniseerde, duurzame container.


Meer info

Informeer naar mogelijkheden en tarieven voor (meerdaagse) evenementen.

De voordelen

  • Geen rioolaansluiting nodig
  • Zeer hygiënisch
  • Uitgekiende schoonmaaklogistiek
  • Makkelijk in gebruik

Ons volledige sanitair programma

Op zoek naar een sanitaire oplossing voor uw bouwplaats, feest of evenement? Dan bent u bij Boels Verhuur aan het juiste adres! Want voor tijdelijke toiletvoorzieningen hebben we altijd pasklare oplossingen, tegen de beste prijs én met een optimale service!

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief