Meer boels
Inloggen Registreren

WK wielrennen succesvol verlopen

Boels heeft een grote bijdrage geleverd aan het succesvol verlopen wereldkampioenschap wielrennen in Valkenburg a/d Geul. Men spreekt zelfs van ‘een van de mooiste kampioenschappen ooit’. De organisatie kreeg na afloop van het evenement dan ook veel complimenten, onder andere…

Lees het volledige bericht

Boels is klaar voor het WK Wielrennen

Het WK Wielrennen 2012 staat voor de deur. De afgelopen weken heeft Boels een grote bijdrage geleverd om dit evenement tot een succes te maken. In samenwerking met diverse afdelingen uit onze organisatie zoals: Party & Events, Portable Kitchens en…

Lees het volledige bericht

Boels Theme Partner WK Wielrennen

Van 15 tot en met 23 september vinden de Wereldkampioenschappen Wielrennen 2012 plaats in en rondom Valkenburg a/d Geul. Boels is als theme partner nauw betrokken bij dit grootse sportevenement.

Lees het volledige bericht

Boels aanwezig op de NordBau 2012

Van 6 t/m 11 september kunt u kennis maken met het uitgebreide verhuurassortiment van Boels Verhuur. Tijdens de NordBau zullen wij een breed scala aan materieel tentoonstellen waaronder de vernieuwde segmenten Groot Grondverzet, Hoogwerkers en Lichtmastaggregaten.

Lees het volledige bericht

Opening nieuw filiaal in Cuijk

Boels Verhuur B.V. heeft nu ook een filiaal in Cuijk.Deze vestiging van Boels ligt op industrieterrein De Hork, het adres is De Hork 21-a.

Lees het volledige bericht

Verhuizing filiaal Enkhuizen-Grootebroek

Het filiaal van Boels Verhuur B.V. in Enkhuizen is verhuisd.Boels heeft de locatie aan de Industrieweg 15-d verruild voor het pand aan de Nijverheidsweg 9.

Lees het volledige bericht

Nieuw filiaal in Hellevoetsluis

Boels Verhuur B.V. heeft nu ook een filiaal in Hellevoetsluis.Deze vestiging van Boels ligt op industrieterrein Kickersbloem, het adres is van Leeuwenhoekweg 1.

Lees het volledige bericht

Boels Verhuur neemt Baurent over per 1 januari 2012

Boels zal per 1 januari 2012 het Duitse Baurent Baumaschinen Miet-Service GmbH overnemen van het Japanse conglomeraat Itochu Corporation.

Lees het volledige bericht

Boels wordt hoofdsponsor van vrouwenwielerploeg

Boels Verhuur wordt per 1 januari mede-hoofdsponsor van een professionele vrouwenwielerploeg. De formatie gaat volgend jaar onder de naam Dolmans Boels Cycling team de weg op. Het Boels-oranje zal uiteraard prominent aanwezig zijn op het nieuwe shirt en het andere…

Lees het volledige bericht

Opening nieuwe vestiging in Den Helder

Op maandag 12 September wordt in Den Helder een nieuw filiaal van Boels Verhuur B.V. geopend. Het adres van dit nieuwe filiaal is Koperslagersweg 19-B. 

Lees het volledige bericht
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief