Meer boels
Inloggen Registreren
05 oktober 2020

Prof Guard is al jarenlang ijzersterk in bewakingsoplossingen. Vanaf 12 oktober 2020 gaat Prof Guard verder onder de naam Boels Site Security. Boels Site Security biedt u specialistische kennis, advies, producten en systemen voor het beveiligen en bewaken van elk terrein. Onze focus ligt op security. Samen met andere bedrijfsonderdelen als Boels Fencing en IQ-Pass kan Boels complete bouwplaatsbeveiliging verzorgen.

Superieure bewakingscamera
Met de Prof Guard bewakingscamera is uw project snel en efficiënt beveiligd. De camera is direct na levering gebruiksklaar en levert beveiliging op hoog niveau door superieure real-time detectie. Er kan een directe koppeling worden gemaakt met de lokale beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. Ook bij een poging tot onklaar maken of uitschakeling van de camera, geeft de mast een melding. De groene ledlampen op de mast hebben een preventieve werking en zorgen voor een goed zicht bij nacht.

Van alle markten thuis
De hybride beveiligingsmast heeft een intern systeem dat de mast 60 dagen autonoom laat draaien. Deze mast kan dus overal geplaatst worden omdat er geen stroomvoorziening nodig is. Bij de 230 V- bewakingsmast voorziet een accupack de mast voor bepaalde tijd van noodstroom in geval van stroomuitval. Tevens is de bewakingscamera uitgerust met een luidspreker. Hierdoor kan de indringer vanuit de meldkamer worden toegesproken.

Totaalpakket
Bij het beveiligen van een project gaat het er niet alleen om onbevoegden buiten te houden. Het is ook belangrijk om overzicht te krijgen en te houden van wie op uw project aanwezig is. Dat kan eenvoudig geregeld worden met de oplossingen voor toegangscontrole van IQ-Pass. Samen met Boels Fencing en het reguliere assortiment is Boels Rental hiermee dé deskundige partner voor complete bouwplaatsinrichting én –beveiliging.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mail sitesecurity@boels.com of bel +31 (0)46 750 6146 voor meer informatie en direct advies.

Of bekijk hier het assortiment van Boels Site Security. 

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief