Meer boels
Inloggen Registreren
12 oktober 2020

Boels Site Security is dé specialist en verhuurpartner voor tijdelijke bewakingsoplossingen! Wij hebben de meest geschikte apparatuur voor grote en kleine projecten. Omdat Boels Site Security onderdeel is van Boels Rental huurt u alle benodigdheden voor uw bouwplaats of project gemakkelijk onder één dak! U kunt bij ons rekenen op een krachtig fullservicepakket, inclusief deskundig advies, (de)montage en service.

Als de beveiliging van uw project vanaf dag één op orde is, verkleint u de kans op schade door vandalisme of (poging tot) inbraak. Onze superieure beveiligingscamera’s zorgen voor een snelle en efficiënte beveiliging van uw eigendommen. Ze zijn meteen na levering gebruiksklaar. 

Amper valse meldingen
De camera’s kunnen aangesloten worden op een gecertificeerde alarmcentrale (PAC 1), of gekoppeld met uw eigen beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. De intelligente software voorkomt loze alarmmeldingen. Alleen objecten van bepaalde grootte, bijvoorbeeld personen of voertuigen, worden gedetecteerd. Ook houdt de software rekening met factoren als snelheid en de beweegrichting. Verlichting en weersveranderingen hebben geen invloed.

Voorkomen is beter dan genezen
Het gebruik van camera’s schrikt af. Onze camera’s worden geleverd inclusief zeilen die op bouwhekken bevestigd kunnen worden. Eventuele indringers worden zo gewaarschuwd voor de camera’s. Daarnaast zijn de grote 230 V-masten voorzien van groene ledlampen die niet alleen voor goed licht zorgen maar ook een preventieve werking hebben. Mocht dat nog niet genoeg afschrikken, dan kan het ongewenste bezoek via de ingebouwde luidspreker vanuit de meldkamer toegesproken worden.

Boels Site Security Bewakingscamera Horizon
Deze cameramasten overzien een gebied van circa 50 meter en geven een real-time beeld. Ze werken op netspanning. Afhankelijk van het te bewaken object kunnen meerdere camera’s en/of sensoren geplaatst worden. De specialisten van Boels Site Security adviseren u graag hierover! Deze cameramast is indien gewenst ook verkrijgbaar met infrarood of thermische camera’s.

Boels Site Security  360° Shortrange
Dit autonome bewakingssysteem is perfect voor de beveiliging van objecten in een kleine straal tot 12 meter. Denk hierbij aan rijplaten, brandstoftanks, pompen en machines of leegstaande gebouwen. De draadloze Passieve InfraRood (PIR) detectoren zorgen ervoor dat er bij iedere bewegingsdetectie een videofragment van 10 seconden gemaakt wordt. Die beelden worden vervolgens automatisch naar de meldkamer verstuurd. 

De shortrange werkt autonoom en heeft dus geen stroomvoorziening nodig. Hij kan tot wel vier jaar ingezet worden zonder externe voeding. Bovendien is hij makkelijk verplaatsbaar. Net als zijn grote broer kan ook dit systeem uitgebreid worden met extra camera’s en sensoren.

Tevreden klant
Een van onze tevreden klanten is bouwbedrijf Cordeel Nederland. Zij bouwen momenteel onder andere twee woontorens aan de Boompjes in Rotterdam en bewaken het terrein en hun eigendommen met onze camera’s. Daarnaast worden de cameramasten ook gebruikt op hun bouwplaats van een hotel in Cadzand. Hier zijn ze ingezet om met name de ingang van het terrein en de bouwketen in het ketenpark te bewaken.

We staan voor je klaar
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mail sitesecurity@boels.com of bel +31 (0)46 750 6146 voor meer informatie en direct advies.

Of bekijk hier het assortiment van Boels Site Security. 

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief