Meer boels
Inloggen Registreren
24 september 2020

Boels Rental is al vele jaren actief op het gebied van meten, testen en veiligheid. Vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dit allemaal onder de naam Boels Survey & Laser. Eén tak waar u terecht kunt voor de huur van specialistische instrumenten, trainingen, service en onderhoud.

Uitgebreid assortiment
In de bouw en openbare ruimte is meten met uiterste precisie een must! Bij onze specialistische afdeling huurt u niet alleen de modernste apparatuur maar krijgt u ook advies op maat, support en training. Een greep uit het assortiment: (roterende) lasers, meetapparatuur, warmtebeeldcamera’s, gaslekdetectoren, total stations, GPS rovers, waterpasinstrumenten, portofoons, CO-, IAO-, lux-, vocht en temperatuurmeters.

Onderhoud en reparatie
Onze meetapparatuur onderhouden en repareren we zelf. Daarnaast doet onze ISO 9001:2015-gecertificeerde serviceafdeling dit ook voor derden. Bent u in het bezit van meetapparatuur die onderhouden, gerepareerd of gekalibreerd moet worden? Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden. Wilt u kennismaken met onze service? Gebruik dan een van de meegestuurde vouchers.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mail surveylaser@boels.com of bel +31(0)488 470 490 voor meer informatie en direct advies.

Kijk op Boels Survey & Laser voor meer informatie

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief