Meer boels
Inloggen Registreren
31 augustus 2020

Boels Rental is al vele jaren actief op het gebied van Power & Climate Control. In 2015 is Racor overgenomen door Boels Rental. Voor beide bedrijven én onze klanten een mooie stap. Door de jarenlange ervaring en expertise van Racor, kunnen wij onze klanten een nog bredere totaaloplossing bieden voor alle projecten. We gebruiken bij de naam Racor al langer de toevoeging ‘Part of Boels’. Per 7 september 2020 verandert dit volledig in Boels Power & HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning).

Heeft u een (stroom)uitval in uw proces of project? Staat er een project of shutdown gepland waar u een tijdelijke energiebehoefte voor nodig heeft? Of wilt u ruimtes professioneel koelen of verwarmen? Boels Power & HVAC is uw specialist op het gebied van (tijdelijke) energievoorziening en klimaatbeheersing. Met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring op de zakelijke markt in diverse sectoren, o.a. de bouw, industrie, logistiek en events, zijn we in staat om u altijd en overal de juiste oplossing te bieden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mail PowerHVAC@boels.com of bel +31 (0)46 750 61 95 voor meer informatie en direct advies.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief