Meer boels
Inloggen Registreren
25 augustus 2020

Boels Rental is al vele jaren actief in het gebied van fencing. Begin 2018 is Amdyte overgenomen door Boels Rental. Een mooie stap voor beide bedrijven en klanten. Door de jarenlange ervaring en expertise van Amdyte, kunnen wij onze klanten nu een nog bredere totaaloplossing bieden voor bijvoorbeeld bouwplaatsinrichting of evenemententerreinen. We gebruikten bij de naam Amdyte al langer de toevoeging ‘Part of Boels’. Per 1 september 2020 verandert dit volledig in Boels Fencing en verdwijnt de naam Amdyte.

Boels Fencing is de toonaangevende verhuurder van hekwerken en andere afrasteringen voor alle grote en kleine evenementen, industrie- en bouwprojecten. Wilt u een terrein afzetten of grote stromen mensen in goede banen leiden? Boels is hiervoor uw totaalpartner met een ruim assortiment, goede service en snelle levering! Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en vernieuwd. Daardoor zijn voor elk evenement of project de meest actuele materialen beschikbaar die aan alle geldende veiligheidsnormen voldoen. Dat maakt Boels dé specialist voor Bouw, Industrie en Evenementen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Mail fencing@boels.com of bel +31 (0)33 790 00 30 voor meer informatie en direct advies.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief