Meer boels
Inloggen Registreren
21 juli 2020

Vanuit de markt is er steeds meer vraag naar compacte, wendbare wielladers. Boels Rental heeft het assortiment daarom uitgebreid met een groot aantal zogenaamde skidsteer laders. Zo zijn er voor de klanten weer voldoende machines beschikbaar die door de nieuwste Stage V-motoren bovendien ook nog aan de laatste uitstootnormeringen voldoen.

De mini skidsteer wiellader is compact – slechts 109 cm breed - en wendbaar waardoor hij op bijna alle locaties inzetbaar is. Desondanks heeft deze krachtpatser een kiplast van 434 kg, een hefkracht van 445 kg en een hefhoogte van 2.10 meter. Bij Boels wordt hij standaard geleverd met een 110 cm brede bak (inhoud: 190 l) en optioneel met handmatig verstelbare palletvorken (lbh: 95 x 8 x 3 cm). Hij kan eenvoudig vervoerd worden op een aanhangwagen of met een busje, bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter. De wiellader is uitgerust met een zeer zuinige Stage V-motor en voldoet aan de laatste normeringen voor uitstoot.

Dankzij het “hop on – hop off” principe en de eenvoudige bediening kan de machine snel ingezet worden en kunt u meteen aan de slag. De bestuurder van de machine heeft goed zicht op de werkzaamheden waardoor hij deze snel, efficiënt én veilig kan uitvoeren.

Sander Mulders, Tactical Buyer bij Boels Rental: “Deze machine is ontzettend veelzijdig. Hij kan gebruikt worden voor het verplaatsen en afvoeren van aarde, zand, stenen, puin, noem maar op. Je kunt er ook pallets mee verplaatsen of andere producten waar de palletlepels onder passen. En hij is zelfs geschikt voor het globaal egaliseren van verschillende ondergronden. En dat op de kleinste ruimte. Er is veel vraag naar, met name vanuit de bouw, infra, tuin & groenonderhoud. Ik ben heel blij dat we door deze uitbreiding weer meer machines beschikbaar hebben voor onze klanten en dat ook nog met inachtneming van alle milieumaatregelen.”

Benieuwd hoe deze mini skidsteer lader uw projecten kan vereenvoudigen? Bekijk en/of reserveer hem hier.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief