Meer boels
Inloggen Registreren
16 juni 2020

Meteorologen voorspellen een hete zomer voor 2020. Om in deze hitte op een prettige manier te kunnen werken kunnen bouwplaatsen, kantoorruimten, bedrijfspanden, industriële gebouwen en tenten wel (tijdelijke) verkoelingsmogelijkheden gebruiken. Boels Climate Control biedt de oplossing: airco’s en ventilatoren, verkoeling precies afgestemd op uw bedrijf.

Boels Climate Control levert, installeert en onderhoudt apparaten voor (tijdelijke) klimaatbeheersing. Met het breed assortiment, waaronder airconditioners, ventilatoren, verwarmingen, bevochtigers, bouw- & adsorptiedrogers en afzuiginstallaties kunnen we voor elk klimaatprobleem een snelle en passende oplossing bieden.

In de afgelopen twee jaar heeft Boels fors geïnvesteerd in airco’s en ventilatoren. Deze productrange is met bijna 50% gegroeid. Zo spelen we in op de stijgende vraag en is ieder product altijd beschikbaar. Geloven wij in de meerwaarde van een product dat nog niet op de markt is, dan ontwikkelen wij deze zelf. Zoals het nieuwste type airco: de airco Heatpump.

De airco Heatpump

Drie jaar lang werkte Boels aan de ontwikkeling van de airco heatpump. Deze nieuwe airco is niet alleen zeer milieuvriendelijk en duurzaam, maar ook supercompact. Manager Fleet & Maintenance: “Veel klanten willen een krachtige airco, die het liefst zo klein mogelijk is. Dat is deze airco Heatpump zeker! Uniek aan deze mobiele airco is dat hij zelfs kan koelen én verwarmen. Daarbij is de airco ook zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. De luchtkoelings-units zijn ‘plug-and-play’, machines die enkel een elektrische aansluiting nodig hebben en onmiddellijk kunnen worden ingezet voor het klimatiseren van diverse ruimtes.”

In 2019 heeft Boels de verhuurvloot uitgebreid met een groot aantal van deze zelf-ontwikkelde 40kW airco Heatpumps. Daarnaast is de overstap gemaakt naar kleinere airco’s met duurzaam R290 propaangas. R290 is beduidend milieuvriendelijker dan het oude R410.

De airco Heatpumps zijn het afgelopen jaar succesvol ingezet – onder andere bij het internationale golftoernooi KLM Open, in enkele grote warehouses van DHL en bij een gerenommeerde beurs in Expo Haarlemmermeer.

Wees voorbereid en houd het hoofd koel

Ook voorbereid de hete zomer tegemoet? Bel voor direct advies 0900-380 38 08 of kijk op Boels Climate Control voor alle verkoelingsoplossingen.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief