Meer boels
Inloggen Registreren
04 juni 2020

Het International Rental News heeft op 2 juni haar ranglijst van de 100 grootste verhuurbedrijven ter wereld gepubliceerd. Boels Rental is gestegen naar een 8e positie en is daarmee de grootste stijger van allemaal.

Op de ranglijst van 2019 belegde Boels de 22e plaats met een jaaromzet van 579 miljoen euro. Begin 2020 nam Boels de Finse branchegenoot Cramo over. Het groeide hiermee naar ruim 750 vestigingen in 17 Europese landen. Voor dit jaar wordt de jaaromzet geschat op bijna 1,3 miljard wat de stijging naar de 8e positie verklaart.

In de Benelux blijft Boels de onbetwiste nummer 1. Sinds de oprichting in 1977 is het familiebedrijf een van de snelst groeiende verhuurbedrijven en verdubbelt het elke vijf jaar zijn omzet. Deze groei wordt veroorzaakt door zowel autonome groei als door een aantal strategische overnames.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief