Meer boels
Inloggen Registreren
25 mei 2020

De nieuwe uitgave van het Boels Rental magazine is er weer! Boordevol interessante achtergrondinformatie, persoonlijke interviews met klanten, inspirerende projectverhalen én de laatste ontwikkelingen in de verhuurbranche.

Het jaarlijkse relatiemagazine vertelt o.a. over de overname van de Scandinavische branchegenoot Cramo en de ontwikkelingen bij Boels op het gebied van duurzaamheid en zero emission. Het magazine bevat daarnaast achtergrondinformatie over verschillende grote projecten, zoals de bouw van de modernste papierfabriek ter wereld in Sandersdorf-Brehna (Duitsland) en de renovatie van de Nederrijnbrug in de A50 (Nederland). Ook leest u er over de nieuwste machines en uitbreidingen aan het assortiment.

Bekijk de bladerversie van het Rental Magazine 2020 hier

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief