Meer boels
Inloggen Registreren
10 maart 2020

Pedro Walhout (Aventus Apeldoorn) en Miranda Kok (ROC van Flevoland) kunnen na het afronden van hun opleiding meteen aan de bak! Tijdens de ‘Skills Heroes’ vakwedstrijden in Leeuwarden bewezen zij de beste mbo-leerling in hun vakgebied te zijn. Naast een medaille en eeuwige roem leverde ze dat een baan bij Boels Rental op.

Skills Heroes
Van 4 t/m 6 maart vond in Leeuwarden ‘Skills The Finals’ plaats, het NK van meer dan 50 verschillende beroepen in het (v)mbo. De World Skills, een soort olympiade voor het beroepsonderwijs, is in het leven geroepen om het belang van vakmanschap te laten zien en te stimuleren. De deelnemers zijn afkomstig uit het hele land. Ze volgden vooraf een traject, deels ook in hun vrije tijd, waarin ze bewezen hebben tot de besten in hun vakrichting of vakgebied te behoren. Enkele winnaars gaan hierna zelfs door naar het EK of WK!

Boels
Boels was uitgebreid vertegenwoordigd op het event: voor diverse opdrachten werden onze machines gebruikt en Boels tekende ook voor o.a. de zaalinrichting.

Zo’n 90% van de functies bij Boels is op mbo-niveau. We dragen de WorldSkills dan ook een warm hart toe. Vorig jaar won Diego Gommans als beste Verkoopspecialist een baan bij Boels. Na zijn opleiding op het ROC Arcus College startte hij afgelopen februari bij een filiaal in Heerlen.

 Ook dit jaar kregen de winnaars van de wedstrijden Monteur mobiele werktuigen (Pedro) en Verkoopspecialist (Miranda) een baan bij Boels aangeboden. Voor hen een mooie start in het werkende leven en voor Boels dé manier om twee toppers binnen te halen. Naast deze geweldige prijs, had Boels nóg een verrassing voor de nummers 1 tot en met 3 van deze categorieën, namelijk een compleet verzorgd dagje Pinkpop voor de winnaar en een introducee.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief