Meer boels
Inloggen Registreren

Verhuurbedrijf Boels Rental verhuist op 9 december naar een nieuwe vestiging in Goes, op slechts een steenworp afstand gelegen van de oude vestiging aan de Anthony Fokkerstraat. Klanten kunnen in dit nieuwe filiaal rekenen op dezelfde snelle service en een nog uitgebreider assortiment. De nieuwe vestiging is gelegen in een oud pand, dat volledig is geronoveerd. Daarnaast is er een groot deel nieuw aangebouwd, waardoor de ruimtes efficiënter zijn ingedeeld.

Depotmanager Marco Behage is trots op ‘zijn’ nieuwe, groots opgezette filiaal. “Samen met het team kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn. Het filiaal is beter bereikbaar, we hebben meer ruimte, en daarmee ook meer voorraad. We kunnen grotere machines kwijt, het laden en lossen van steigers kan hier efficiënter en nog veiliger. En ik weet uit ervaring dat dat voor veel vaste klanten voor steigers een grote toegevoegde waarde is.” Ook in het het nieuwe filiaal in Goes verhuren we naast ons vaste assortiment van professioneel materieel ook alles op het gebied van Climate Control. We geven hierin advies en leveren 24-uurs ondersteuning, mocht er onverhoopt een storing zijn. “Een compleet plaatje waar onze klanten zeker veel voordeel van gaan hebben”, aldus Behage.

Boels Rental in Goes ligt aan de Van Doornestraat 14 en is geopend van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 12:30 uur.

Een greep uit ons assortiment

Deze machines en gereedschappen kunt u bijvoorbeeld bij ons huren

Contactinformatie

Goes

Van Doornestraat 14
4462 EX Goes

Tel 0113219890
Fax 0113218050

Openingstijden

Ma t/m vr 07:00 - 17:00
Za 08:00 - 12:30

Specialismen

  • Machineverhuur
  • Climate Control
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief