Meer boels
Inloggen Registreren
01 februari 2019

Interessante achtergrondinformatie, persoonlijke interviews met klanten, inspirerende projectverhalen én de laatste ontwikkelingen in de verhuurbranche. Items die breed uitgemeten aan bod komen in de 2019 uitgave van Boels Rental Magazine.

In het jaarlijkse relatiemagazine verhalen over bijvoorbeeld onze allernieuwste innovatieve en technologische topproducten, het toegangsbeheer van IQ-Pass tijdens de Duitse bekerfinale voetbal in Berlijn, maar ook over het gestroomlijnde logistieke proces door Boels Party & Events op ‘s werelds grootste wijnvakbeurs. Stuk voor stuk perfect gevangen in woord en beeld.

Het Boels Rental Magazine met een oplage van 60.000 stuks, verschijnt in het Engels, Duits, Frans en Nederlands en wordt in 11 landen in Europa verspreid. Benieuwd? Klik hier.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief