Meer boels
Inloggen Registreren
29 november 2018

Boels werkt voortdurend aan uitbreiding van het productportfolio. Nieuw in ons assortiment is de verhuur van de compacte en veelzijdige rioolreinigingsaanhanger. Hiermee ontstopt u rioleringssystemen tot Ø300mm. Bovendien is dit apparaat inzetbaar voor gevel-, oppervlakte- en drainagereiniging.

De professionele rioolreinigingsaanhanger is geschikt voor het ontstoppen en reinigen van huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot Ø300mm. Maar deze machine kan meer: u maakt hiermee naderhand ook eenvoudig de gevel of de stoep/straat schoon. Bovendien is de machine geschikt voor de reiniging van drainagesystemen van bijvoorbeeld sportvelden. Dat maakt deze machine tot een multi-inzetbaar en professioneel reinigingsapparaat.

Compact en wendbaar

Voor het rijden met deze aanhanger heeft u geen speciaal rijbewijs nodig, u vervoert de machine deze eenvoudig met uw eigen bestelbus of auto. Eenmaal ter plaatse laat de unit zich gemakkelijk bedienen en is efficiënt en veilig. Dankzij de lange slang van 80 meter is nagenoeg iedere verstopping bereikbaar, ook als de unit niet direct naast het werk staat. Door de (IR)-afstandsbediening bedient u de machine veilig en probleemloos alleen.

Standaard compleet, opties voor meer gemak

De rioolreinigingsaanhanger wordt standaard verhuurd met een complete set spuitkoppen voor iedere toepassing. Optioneel kunt u een camera huren, waarmee u voor aanvang bekijkt waar de verstopping precies zit. Na reiniging controleert u hiermee eenvoudig of de buis volledig schoon is.

Altijd in de buurt

Deze rioolreinigingsaanhanger is te huur op 16 Boels-filialen binnen de Benelux. Dankzij onze snelle levertijden kunt u altijd snel aan de slag met uw machine. Direct reserveren? Dat kan hier.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief