Meer boels
Inloggen Registreren
26 november 2018

Vlakglas plaatsen is geen eenvoudige klus. Het positioneren is precisiewerk en door de komst van triple glas (driedubbel isolatieglas) wordt glas ook steeds zwaarder. Daarom verhuurt Boels glasrobots. Deze maken het plaatsen van ramen, binnen of buiten, eenvoudiger, veiliger en efficiënter.

De glasrobot is er in twee varianten: voor vlakglas tot 380 kg en voor vlakglas tot 600 kg. De robots zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. De robot is een waardige en kostenefficiënte vervanger voor het monteren van glas met behulp van een kraan.

Voor grote projecten en kleine klussen

De glasrobot bewijst zijn nut bij grootschalige nieuwbouw en/of renovatie, maar is ook perfect inzetbaar voor het vervangen van een enkele ruit. De unit is compact en wendbaar, past in een bouwlift en door een deur. Beide typen hebben een afstandsbediening en zijn gemakkelijk te bedienen. Positionering van de ruit is mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig. Een ander belangrijk voordeel van de glasrobot is het dubbele vacuümcircuit, hierdoor is aanvullende valbescherming met bijvoorbeeld losse banden niet nodig. Veilig én betrouwbaar!

Huren bij de specialist: Lifting & Materials Handling

De glasrobot huurt u bij één van de Boels Lifting & Materials Handling (LM)-vestigingen. Dé plek waar u alles vindt op het gebied van hijs- en heftechniek en horizontaal en verticaal transport. Naast de glasrobots bieden de LM-vestigingen ook alles wat u nodig heeft uit ons standaard assortiment; one stop shopping dus. Met 339 vestigingen in Nederland, België en Duitsland is er altijd een Boels vestiging bij U in de buurt.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief