Meer boels
Inloggen Registreren
10 april 2018

Boels Rental presenteert de nieuwe editie van zijn jaarlijkse huurgids. Naast het actuele assortiment van ruim 2.500 machines en gereedschappen bevat de huurgids ook een overzicht van de uitgebreide services van Boels Rental. Met deze dienstverlening richt Boels Rental zich meer dan ooit op partnership en klanttevredenheid op de lange termijn. Een maatwerkoplossing voor elk specialisme, elk project en elke sector: dat is wat Boels Rental biedt.

Brede en gespecialiseerde huurvloot

Samen met de huurgids is ook de website (www.boels.com) volledig geactualiseerd met het vernieuwde assortiment en de allerlaatste services. Zo hebben professionals altijd en overal het juiste materieel en gereedschap binnen handbereik. Om de maximale beschikbaarheid van de materialen in de huurgids te waarborgen, investeert Boels Rental continu in haar huurvloot. Zo zorgt ze voor nieuwe machines van topkwaliteit voor de best mogelijke prijs. Door te luisteren naar behoeften in de markt is het assortiment ook dit jaar weer uitgebreid met een aantal specifieke machines en gereedschappen.

Total solutions partner

Bij Boels huren klanten precies zoals zij dat willen. Van bestelling en betaling, levering en transport tot service en advies, lease en outsourcing en zelfs training van medewerkers – Boels Rental stemt haar dienstverlening helemaal af op de wens van elke individuele klant. Jeffrey Bosch, Manager Operations bij Boels: “Nergens vindt u als klant zo’n brede én gespecialiseerde huurvloot en u verwacht het misschien niet, maar als we het zelf niet verhuren, zoeken we net zolang tot we tóch aan uw vraag kunnen voldoen. Dat is een goed voorbeeld van partnership; wij gaan verder waar anderen stoppen. Zo profileert Boels Rental zich steeds meer als total solutions partner.”

Alle vormen van ondersteuning worden in de huurgids duidelijk toegelicht. Huren maakt Boels Rental graag zo eenvoudig mogelijk. Dit kan via www.boels.com, per telefoon of in een van de vestigingen van Boels Rental.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief