Meer boels
Inloggen Registreren
22 december 2017

Boels Rental neemt Abird over van private equity investeerder NPM.

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machineverhuur. Het bedrijf is actief in 17 Europese landen en heeft ruim 400 eigen vestigingen. Bij Boels werken meer dan 3.250 medewerkers. Boels Rental bestaat al meer dan 40 jaar en groeit in 2017 met 15% naar een omzet van € 440 miljoen.

Abird is meer dan 50 jaar actief in de Benelux en Duitsland en realiseert een omzet van ruim € 27 miljoen. Zij is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening. Door de overname van Abird, met 7 vestigingen en 127 medewerkers, bouwt Boels Rental verder aan haar positie én marktaandeel in de industrie.

De heer Pierre Boels, CEO van Boels Rental
‘Wij zijn zeer gelukkig met deze overname. Abird is een gerenommeerde leverancier van industriële verhuurproducten actief in Nederland, Duitsland en België en beschikt over een geweldige klanten portfolio. Hoewel Boels reeds actief is in dit marktsegment is de overname van Abird een belangrijke stap in onze groeistrategie. Samen met het deskundige en ervaren management én medewerkers van Abird zullen we verder bouwen aan onze strategie de belangrijkste equipment-provider te worden voor de petrochemische- en andere industrieën.  

De heer Michel Hogervorst, Managing Director van Abird
Boels geeft ons de mogelijkheid om ons snel verder te ontwikkelen binnen de industriële markt in binnen- en buitenland. Door de overname kunnen we blijven investeren in onze verhuurvloot en onze medewerkers kunnen hun productspecialismen blijven uitbreiden. Kennis, veiligheid en kwaliteit zijn voor onze klanten van cruciaal belang en hier kan Boels in bijdragen.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief