Meer boels
Inloggen Registreren
16 oktober 2017

Boels Rental staat altijd dicht bij zijn klanten. Of dit nu in Nederland is, waar het marktleider is met meer dan 115 filialen, of in de tien andere Europese landen waar Boels actief is. “Wij blijven met Boels onze infrastructuur verstevigen, zodat we onze klanten zo snel en zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen”, aldus Jim Extra, Business Director Benelux. De sterke concentratie van Boels-filialen in de regio Den Haag voegt de daad bij het woord.

Na de recente opening van het nieuwe filiaal in de Haagse wijk Ypenburg, is Boels Rental namelijk vijf keer gevestigd in de Den Haag: Rijswijk, Den Haag-Binckhorst, Den Haag-Centrum, Den Haag-Zichtenburg en nu dus ook Den Haag-Ypenburg. Daarmee is het verhuurbedrijf sterker vertegenwoordigd in dit gebied dan ooit tevoren, en dus nóg beter in staat om zijn klanten in deze regio snel, correct en tijdig te ontzorgen met het beste materieel en topservice.

Ondersteuning

“Mocht een klant extra support nodig hebben voor zijn project, dan is dat met ons fijnmazige netwerk geen enkel probleem”, vult districtsmanager Jeffrey Bosch aan. “Met de ondersteuning van de nabijgelegen Boels-filialen in Delft, Rotterdam, Leiderdorp en ons logistieke centrum in Zoetermeer, kunnen we direct de aanvullende capaciteit inzetten die vereist is om de projecten van onze klanten met succes te voltooien. Zowel op het gebied van kennis als materieel en transport.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief