Meer boels
Inloggen Registreren
06 juni 2017

Boels Rental heeft het complete aandelenkapitaal van IQ-Pass overgenomen, een belangrijke speler in tijdelijk toegangsprocesbeheer en -beveiliging voor de industrie, bouw, maritieme en offshore projecten. IQ-Pass startte in 2008 vanuit zijn vestiging in Breukelen en is actief in de Benelux en Duitsland.

Voor Boels Rental past deze overname in de strategie van expansie en positionering als ‘Total Solutions Partner’. De intelligente technologische oplossingen van IQ-Pass zijn voor zakelijke klanten van Boels Rental een waardevolle aanvulling op het bestaande producten- en dienstenaanbod.

De familie Bertram is via haar vennootschappen oprichter van IQ-Pass: “IQ-Pass is in Nederland de marktleider geworden in een zich snel ontwikkelende en innovatieve markt. Onder de vleugels van Boels Rental kan IQ-Pass dit ook internationaal realiseren, waardoor de werknemers uitdagend werk blijven houden en de klanten blijvend verzekerd zijn van continue verbeteringen. Met toekomstige investeringen en het zakelijke netwerk van Boels Rental is IQ-Pass klaar voor de volgende fase in zijn groei.”

Pierre Boels, de algemeen directeur van Boels Rental, zegt: “Door steeds strenger wordende wet- en regelgeving wordt professioneel toegangsprocesbeheer in toenemende mate een vereiste voor onze klanten. We hebben in IQ-Pass dé expert gevonden die onze ‘passion for solutions’ deelt. Een specialist op het gebied van ‘access control’ en ‘crowd management’, met optimale klantenondersteuning.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief