Meer boels
Inloggen Registreren
19 mei 2017

Boels Rental en Dolmans Landscaping Group zijn de trotse hoofdsponsors van het Boels-Dolmans Cycling Team; de internationale dameswielerploeg die het vorige seizoen afsloot als de nummer 1 van de wereld en vorige maand nog furore maakte door drie grote wielerklassiekers in één week te winnen. De samenwerking tussen Boels en Dolmans gaat echter verder dan het wielrennen alleen. Zo is Boels Rental onlangs gestart met de levering van hoogwerkers aan Pius Floris Boomverzorging, een van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa, en tevens een onderdeel van Dolmans Landscaping Group.

De eerste telescoophoogwerker is reeds geleverd aan het in Bunde gevestigde Pius Floris. De specialist in boomverzorging en boomadvies zal de machine gaan inzetten voor snoeiwerkzaamheden. Het kwaliteitsproduct met maximale werkhoogte van 22,31 meter is afkomstig uit het brede hoogwerkerassortiment van Boels Rental; een aanbod dat wordt gekenmerkt door een hoge mate van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Pius Floris Boomverzorging neemt de hoogwerkers op leasebasis af bij Boels. Hiervoor heeft het internationale verhuurbedrijf namelijk de ideale oplossing in huis: Boels Shortlease. Dit is dé full-service huuroplossing voor ondernemers die voor langere tijd (extra) materieel nodig hebben, bijvoorbeeld omdat zij te maken krijgen met een langetermijnproject of een flinke opdrachtenstroom. Door te kiezen voor Boels Shortlease, hebben zij onder andere meer flexibiliteit, minder kosten en altijd de zekerheid dat zij vooruit kunnen met hun werkzaamheden.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief