Meer boels
Inloggen Registreren
08 april 2017

Boels Rental is de trotse partner van de Amstel Gold Race, de gerenommeerde wielerklassieker die jaarlijks duizenden wielerfans naar Valkenburg trekt. Volgend weekend, op zaterdag 15 en zondag 16 april, vindt alweer de 52ste editie plaats van de gerenommeerde wielerklassieker. Mis het niet!

Boels heeft een grote passie voor wielrennen. Waarden als teamspirit, inzet, passie en drive sluiten uitstekend aan bij onze eigen sportieve ambities. Dat vergaande inspanningen worden omgezet naar mooie prestaties en hard werken wordt beloond, spreekt ons internationale verhuurbedrijf zeer aan.

Topsport zit dan ook in het DNA van Boels, dat met meer dan 350 vestigingen en ruim 3.000 medewerkers in 10 Europese landen altijd de No. 1 for Rental wil zijn. Zo is het de trotse hoofdsponsor van het beste team van de wereld: het Boels-Dolmans Cycling Team. Ook tijdens de eerste vrouweneditie van de Amstel Gold Race sinds 2003 zal deze internationale dameswielerploeg volop voor de winst gaan!

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief