Meer boels
Inloggen Registreren
22 november 2016

Boels Geo & Safety, dé specialist in geotechniek en veiligheid, pakt weer uit met een aantrekkelijke eindejaarsactie. De actie houdt in dat u online de producten van Geo & Safety kunt bestellen met 10% extra korting op de webshopprijzen. Het betreft een voucherkorting*.

De kortingsvoucher heeft de volgende code: V-EA216P10
U vindt het webshopassortiment op www.boels-geosafety.com.
Geo & Safety haalt bovendien de bezem door de voorraad. De actuele producten uit het assortiment die niet via de webshop te verkrijgen zijn, worden aangeboden met kortingen tot 79%.

U kunt bij Geo & Safety tevens terecht voor de kalibratie, het onderhoud en de reparatie van uw meetinstrumenten. Boels Geo & Safety heeft de beste en grootste serviceafdeling van Europa. Meld uw meetinstrumenten tijdig aan voor kalibratie tijdens de kerstperiode en informeer naar de interessante voorwaarden zoals volumekorting.

* De voucherkorting geldt alleen voor online bestellingen via onze webshop. Artikelen uit de opruimingslijst kunnen direct besteld worden door te bellen met 0488 470 490 of info@boels-geosafety.com. Alle actieprijzen gelden van 22 november 2016 tot en met 23 december 2016. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief