Meer boels
Inloggen Registreren
07 november 2016

Boels Rental staat op de BouwBeurs 2017, de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Het gerenommeerde evenement vindt plaats van 6 tot en met 10 februari 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Als dé verhuurspecialist van machines en gereedschappen geeft Boels vanzelfsprekend acte de présence op de BouwBeurs. Met een jong, modern en breed verhuurassortiment bedienen wij een brede doelgroep, waaronder de bouwsector en de industrie. Op de Bouwbeurs presenteren wij onze nieuwste oplossingen; stuk voor stuk innovatieve topproducten van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Zo laten wij aan de hand van een demonstratie onze nieuwe slooprobot in werking zien, maar staan we u ook graag te woord over de vele andere producten van Boels.

Wilt u meer weten over Boels en wat wij als verhuurpartner voor uw onderneming kunnen betekenen? Bezoek onze stand, te vinden op het bekende nummer: 08.B008. Of u zich nu wilt oriënteren of gericht op zoek bent naar specifieke informatie, onze specialisten ter plaatse informeren u graag over de meerwaarde van onze producten en diensten.

Graag tot ziens op 6-10 februari 2017!

Geïnteresseerd? Vul dan nu de registratie hier in en u gaat gratis naar het evenement. Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief