Meer boels
Inloggen Registreren
22 augustus 2016

In de zomer van 2016 opende Boels Unitverhuur de deuren van zijn nieuwe vestiging in het Duitse Bochum. Gino Soons (Manager Unitverhuur) vertelt over de kansen en voordelen van deze ontwikkeling: “We komen weer een stap dichter bij onze doelstelling om met Unitverhuur in Duitsland een landelijke dekking te bereiken.”

“Dankzij de start in Bochum zitten we precies in het hart van Nordrhein-Westfalen, een deelstaat die in het economische hart van Duitsland ligt”, vertelt Gino Soons. “Door ons decentraal in Bochum te vestigen, zitten we nu nog dichter bij onze klanten in dit kansrijke gebied en kunnen we hen nog beter bedienen.”

Springplank
Unitverhuur Bochum krijgt volop de gelegenheid om door te groeien en om zijn potentieel waar te maken. Als de vestiging groot genoeg is, dan kan het volgens Gino Soons worden ingezet voor de ondersteuning van filialen in gebieden waar Boels Unitverhuur in de toekomst naartoe wil gaan. “Op eenzelfde wijze hebben we de afgelopen jaren vestigingen geopend in bijvoorbeeld München, Stuttgart en Frankfurt. Stappen die ervoor zorgen dat Boels Unitverhuur zich geleidelijk als een inktvlek over Duitsland verspreidt. “Bochum wordt onze springplank naar het volgende depot. Op deze manier komen we steeds weer een stap dichter bij onze ultieme doelstelling: een landelijke dekking in Duitsland.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief