Meer boels
Inloggen Registreren
19 juli 2016

De eerste editie van Share a Perfect Day, dat van 30 juni tot en met 2 juli plaatsvond in Hilvarenbeek (NL), beleefde met 80.000 bezoekers een succesvol debuut. Boels Events heeft het evenement voorzien van een groot deel van de benodigde producten.

Het programma van dit unieke evenement bestond onder meer uit workshops, clinics, modeshows en proeverijen, afgewisseld met optredens van muziekartiesten. De organisatie van Share a Perfect Day, Sanoma, kwam met Boels in contact via de producent van het muziekfestival Solar, die al drie jaar op rij de complete huurbehoefte neerlegt bij Boels. “De klant hecht grote waarde aan betrouwbaarheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid. Om die redenen, en het feit dat we de nieuwste producten in ons assortiment hebben, heeft de klant weer voor ons gekozen.” Neem Manitou, een heftruckmerk dat erg hot is in de evenementenbranche. Boels heeft in 2016 zijn vloot uitgebreid met een groot aantal exemplaren van deze machines”, zegt Dennis Dubbelman, die als key-accountmanager van Boels Events het aanspreekpunt was voor dit project.

Snel en overzichtelijk
Dat ´snel schakelen´ onmisbaar is in de evenementenbranche, en door Boels Events perfect wordt beheerst, blijkt wel uit het gegeven dat de machines kort vóór Share a Perfect Day nog op een ander evenement stonden. Dubbelman: “We hebben de goederen ingenomen, gereinigd en getest, zodat ze tijdig gereed waren voor het volgende evenement.” Voor de podia- en tentenopbouw heeft Boels Events de klant voorzien van heftrucks en schaarhoogwerkers. Ook site carriers, aanhangers, verreikers, kabelprotectie, golfkarretjes, bakwagens, units en koelers behoorden tot de verhuringen, evenals stoelen, tafels en keukenapparatuur. “Voor al die huurartikelen maken we een transportschema, zodat de klant perfect weet welk product op welk tijdstip wordt geleverd. Wij vertalen de offertegegevens naar een geheel overzichtelijke transportplanning en een financieel overzicht op maat.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief