Meer boels
Inloggen Registreren
08 juli 2016

Het driedaagse muziekfestival Down The Rabbit Hole beleefde in 2016 zijn derde editie, die van 24 tot en met 26 juni plaatsvond in park De Groene Heuvels in Beuningen. Voor de op- en afbouw van het Nederlandse festival heeft de opdrachtgever een scala aan materieel ingehuurd bij Boels Events.

De organisatie van Down The Rabbit Hole ligt in handen van LOC7000, een van de grootste evenementenspecialisten van Nederland en een vertrouwde samenwerkingspartner van Boels Events. Na een aantal goede gesprekken werd Boels Events door dit bureau aangesteld als tweede leverancier voor het evenement. “We hebben onder andere Manitou’s, site carriers en units geleverd”, zegt Dennis Dubbelman, key-accountmanager bij Boels Events.

Van Bruce naar Beuningen
De werkzaamheden voor Down The Rabbit Hole volgden direct na het concert dat de bekende artiest Bruce Springsteen op 14 juni gaf op het Malieveld in Den Haag. Voor de op- en afbouw rondom dat concert had de organiserende partij, wederom LOC7000, al het benodigde materieel ingehuurd bij Boels Events. “Na afloop van dat optreden hebben we alle opstellingen afgebroken, en vervolgens alle units rechtstreeks naar Down The Rabbit Hole vervoerd”, zegt Dubbelman. “Zodra de units in Beuningen waren, werden ze gepoetst, getest en verhuurklaar gemaakt.”

Water wegsluizen
Vanwege de zware regenval in die periode, en de kleine praktische problemen waar de klant als gevolg mee te kampen kreeg, wist Boels Events de klant ter plaatse nog te ontzorgen met een last-minute levering van pompen, om het overtollige regenwater op het terrein weg te krijgen. “Door de hoeveelheid regen krijgt de grond niet genoeg tijd om het water te verwerken. Met onze industriële pompen was alles weer tijdig droog.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief