Meer boels
Inloggen Registreren
07 juni 2016

Boels Rental heeft per 1 juni de vestigingen van Kuhn in Zürich en Basel overgenomen. Zwitserland is nu het tiende Europese land waar Boels met eigen vestigingen in de B2B-verhuurmarkt actief is.

De mogelijkheid om direct te kunnen beginnen vanuit bestaande panden, geeft Boels Rental meteen een vliegende start in Zwitserland. Het internationale verhuurbedrijf kan al vanaf de eerste dag contracten afsluiten met zakelijke klanten. Boels zal de komende maanden het assortiment verder uitbreiden en zal uiteindelijk het complete Boels-assortiment in Zwitserland aanbieden.

Potentieel
“De twee vestigingen in Zürich en Basel hebben ontzettend veel potentieel. Boels wilde al heel lang in Zwitserland starten, maar het vinden van geschikte locaties in Zwitserland is toch een stuk lastiger dan in de rest van Europa. Daarbij zijn de vestigingen in Zürich en Basel gelegen in de sterkste economische gebieden van Zwitserland”, reageert CEO Pierre Boels tevreden.

Zwitserse markt
Zwitserland is geen onbekend terrein voor Boels Rental. Immers, Boels bedient er reeds langere tijd de Zwitserse DIY-markt via zijn shop-in-shop-formule en heeft een jarenlange samenwerking met gerenommeerde Zwitserse bouwmarktketens. Die kennis en ervaring neemt Boels nu mee naar de zakelijke markt in Zwitserland. Dat het zich daarbij omringd weet door landen waar het al langer actief is, zoals Duitsland, Oostenrijk en Italië, is eveneens een pluspunt.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief