Meer boels
Inloggen Registreren
01 april 2016

Boels Rental, een van Europa’s leidende verhuurorganisaties, presenteert vandaag de compleet vernieuwde editie van de jaarlijkse Huurgids: de Boels Huurgids 2016/2017. Deze gloednieuwe uitgave biedt een actueel overzicht van het uitgebreide assortiment van Boels Rental, met meer dan 2.500 machines en gereedschappen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De Boels Huurgids is al jarenlang een uitkomst voor professionals die regelmatig materieel nodig hebben voor hun projecten. Boels Rental biedt voor elk specialisme, elk project en elke sector een oplossing op maat. Welk product professionals ook nodig hebben, met de Huurgids hebben zij altijd en overal het juiste materieel binnen handbereik.

Meer dan huren alleen
In de Huurgids vinden professionals diverse specifieke oplossingen terug. Van machines die zij kunnen huren voor langere tijd tot tijdelijke huisvesting, en van boren en breken tot energie en verlichting. Boels Rental biedt daarnaast totaaloplossingen. Het internationale verhuurbedrijf verzorgt niet alleen de levering van het juiste materieel, maar desgewenst ook het transport ervan (logistieke dienstverlening) en/of de vereiste trainingen om veilig en verantwoord met deze professionele machines te werken. Boels Rental profileert zich dan ook als een totaalpartner voor zijn klanten.

Boels Rental maakt huren graag zo eenvoudig mogelijk. Dit kan via www.boels.com, per telefoon, met de Boels-app of in een van de vestigingen van Boels Rental. Het internationale verhuurbedrijf zet alles op alles om zijn klanten optimaal van dienst te zijn en de beste huurervaring te bieden.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief