Meer boels
Inloggen Registreren
08 oktober 2015

Met trots lanceert Boels Geo & Safety de nieuwe en verbeterde webshop. Boels Geo & Safety is dé specialist in verkoop en service als het gaat om professionele (land)meetapparatuur en producten die een veilige werkomgeving garanderen. Deze producten bestelt u vanaf nu nog sneller en eenvoudiger via de vernieuwde webshop.

De navigatie en zoekmogelijkheden zijn verbeterd, waardoor u sneller het juiste artikel vindt. Ook is er veel aandacht besteed aan de informatie die wij bij onze artikelen tonen. Naast de uitgebreide specificaties en mogelijkheden, vindt u bij veel producten ook de benodigde handleidingen, brochures en video’s. Deze helpen u  bij het maken van de juiste productkeuze. Als bestaande klant tonen wij u nadat u bent ingelogd uiteraard de voor u geldende prijzen en afspraken.

Verder is het bestelproces vereenvoudigd en kunt u eerdere bestellingen of favoriete producten eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen.

Met het vernieuwen van deze webshop haken we verder in op de online ontwikkelingen met als uiteindelijk doel: u als klant te ondersteunen en snel en eenvoudig van het juiste materieel te voorzien.

Bezoek www.boels-geosafety.nl

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief