Meer boels
Inloggen Registreren
27 juli 2015

Boels Training presenteert met gepaste trots de Duitse en Belgische (Franstalig) versie van haar gids en website. Daarmee zet ze een volgende stap in de verdere professionalisering van Training en komt ze tegemoet aan de steeds grotere vraag om veilig te werken met de erkende certificaten waar opdrachtgevers vaker om vragen.

De trainingsgidsen en websites zijn specifiek toegespitst op de Duitse en Belgische markt. Ze bevatten onder meer een overzicht van de diverse praktische trainingen die bij Boels Training zijn te volgen.

Dertig jaar ervaring
Veiligheid speelt een steeds grotere rol binnen de bouwbranche. Zeker als het gaat om het werken met machines en gereedschappen. Boels hecht grote waarde aan veilig werken. Ze beschikt inmiddels over dertig jaar ervaring en wil haar klanten met de Duitse en Belgische (Franstalig) trainingsgids en website helpen bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats.

Om haar klanten nog meer bewust te maken van veilig werken op de werkplaats verzorgt ze trainingen waar klanten direct mee aan de slag kunnen: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op de beroepspraktijk en in de gewenste samenstelling.

Over Boels Training
Boels Training biedt een breed scala aan trainingen. Van IPAF-hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van bedrijfshulpverlening tot machinetrainingen. Alle trainingen zijn toegerust op de beroepspraktijk en kunnen worden gevolgd in de eigen trainingscentra of, indien gewenst, op locatie. De professionele en erkende opleidingen worden in overleg besproken en samengesteld. Boels Training is een onderdeel van Boels Rental, één van Europa’s leidende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering- en eventequipment. Kijk voor meer informatie op www.boelstraining.com.
Hebben wij uw interesse gewekt?

U kunt de nieuwe Duitse en/of Belgische (Franstalig) trainingsgids online bestellen via deze link.

De trainingsgidsen en websites zijn specifiek toegespitst op de Duitse en Belgische markt. Ze bevatten onder meer een overzicht van de diverse praktische trainingen die bij Boels Training zijn te volgen.
Dertig jaar ervaring
Veiligheid speelt een steeds grotere rol binnen de bouwbranche. Zeker als het gaat om het werken met machines en gereedschappen. Boels hecht grote waarde aan veilig werken. Ze beschikt inmiddels over dertig jaar ervaring en wil haar klanten met de Duitse en Belgische (Franstalig) trainingsgids en website helpen bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats.
Om haar klanten nog meer bewust te maken van veilig werken op de werkplaats verzorgt ze trainingen waar klanten direct mee aan de slag kunnen: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op de beroepspraktijk en in de gewenste samenstelling.
Over Boels Training
Boels Training biedt een breed scala aan trainingen. Van IPAF-hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van bedrijfshulpverlening tot machinetrainingen. Alle trainingen zijn toegerust op de beroepspraktijk en kunnen worden gevolgd in de eigen trainingscentra of, indien gewenst, op locatie. De professionele en erkende opleidingen worden in overleg besproken en samengesteld. Boels Training is een onderdeel van Boels Rental, één van Europa’s leidende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering- en eventequipment. Kijk voor meer informatie op www.boelstraining.com.
Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt de nieuwe Duitse en/of Belgische (Franstalig) trainingsgids online bestellen via deze link.
De trainingsgidsen en websites zijn specifiek toegespitst op de Duitse en Belgische markt. Ze bevatten onder meer een overzicht van de diverse praktische trainingen die bij Boels Training zijn te volgen.
Dertig jaar ervaring
Veiligheid speelt een steeds grotere rol binnen de bouwbranche. Zeker als het gaat om het werken met machines en gereedschappen. Boels hecht grote waarde aan veilig werken. Ze beschikt inmiddels over dertig jaar ervaring en wil haar klanten met de Duitse en Belgische (Franstalig) trainingsgids en website helpen bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats.
Om haar klanten nog meer bewust te maken van veilig werken op de werkplaats verzorgt ze trainingen waar klanten direct mee aan de slag kunnen: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op de beroepspraktijk en in de gewenste samenstelling.
Over Boels Training
Boels Training biedt een breed scala aan trainingen. Van IPAF-hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van bedrijfshulpverlening tot machinetrainingen. Alle trainingen zijn toegerust op de beroepspraktijk en kunnen worden gevolgd in de eigen trainingscentra of, indien gewenst, op locatie. De professionele en erkende opleidingen worden in overleg besproken en samengesteld. Boels Training is een onderdeel van Boels Rental, één van Europa’s leidende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering- en eventequipment. Kijk voor meer informatie op www.boelstraining.com.
Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt de nieuwe Duitse en/of Belgische (Franstalig) trainingsgids online bestellen via deze link.
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief