Meer boels
Inloggen Registreren
03 March 2015

Boels Verhuur B.V. heeft medio februari 2015 de verhuuractiviteiten, medewerkers en activa van Port-o-Let Services B.V. overgenomen.

Het gerenommeerde bedrijf Port-o-Let is al ruim tien jaar actief in de Nederlandse verhuurmarkt op het gebied van mobiele toiletten. Ze richt zich met name op evenementen en festivals en onderscheidt zich onder meer door klantgerichte service en verhuur van Sanitrax vacuümtoiletten. Dankzij deze overname versterkt Boels haar positie op de Nederlandse markt en is zij in staat deze voortaan nog beter te bedienen.

Vanuit het huidige bedrijfspand van Port-o-Let, gevestigd in Dordrecht aan de Rijksstraatweg 155, blijven de bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan onder de naam: Boels Port-o-Let. Daarnaast heeft Boels fors geïnvesteerd in een uitbreiding van de sanitaire voorzieningen, hetgeen samen met het totale Boels-assortiment van toegevoegde waarde zal zijn voor de evenementenmarkt.

Heidi Verschoor, voormalig eigenaar van Port-o-Let, blijft betrokken bij het bedrijf en zal haar knowhow voor Boels inzetten zodat het concept verder wordt uitgebreid.

Pierre Boels, directeur van Boels Verhuur B.V.:
“Wij zijn zeer gelukkig met de overname van Port-o-Let, haar grondige kennis van het sanitairvak en geweldige klantengroep. De klanten van Port-o-Let en Boels kunnen nu over een nog beter netwerk en een nog breder en dieper assortiment beschikken. We streven er samen met Port-o-Let naar om de overgenomen producten nog beter te exploiteren en onze positie op de evenementenmarkt verder uit te bouwen.”

“Deze overname past goed in onze strategie. Port-o-Let heeft zich gespecialiseerd in de dienstverlening van sanitaire oplossingen voor de evenementensector. Boels Rental is al jaren een belangrijke toeleverancier voor deze sector en kan door deze overname een nog completere service verlenen.”

Heidi Verschoor, voormalig eigenaar van Port-o-Let Services B.V.:
“Port-o-Let en Boels passen goed bij elkaar. Ook het team ziet interessante mogelijkheden voor de toekomst. De ambitie voor grote groei was er altijd. Wij zijn enorm verheugd dat we samen met Boels dit proces kunnen realiseren en de vervolgstappen zullen maken. Door elkaars krachten te bundelen, kunnen wij onze klanten voortaan nog beter van dienst zijn. Dat maakt ons erg enthousiast.”

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief