Meer boels
Inloggen Registreren
04 november 2014

De nieuwe trainingsgids van Boels Training is beschikbaar. Deze trainingsgids bevat een overzicht van de diverse praktische trainingen die u bij Boels Training kunt volgen. Nieuw aan deze editie zijn twee nieuwe trainingen: ‘veilig werken met de verreiker’ en ‘veilig werken met de rolsteiger’.

Dertig jaar ervaring
Veilig werken met de erkende certificaten waar uw opdrachtgevers om vragen. Dat is precies wat Boels Training u biedt. We beschikken inmiddels over dertig jaar ervaring en willen onze klanten met deze trainingsgids helpen bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats.

Breed pakket aan trainingen en certificaten
Boels Training verzorgt trainingen waar u direct mee kunt beginnen: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op uw dagelijkse werkzaamheden en in de samenstelling die bij u past. Daarnaast laten we in de trainingsgids ons brede pakket aan trainingen en certificaten zien die volledig gericht zijn op de beroepspraktijk, waardoor medewerkers verantwoord aan de slag kunnen. Van IPAF-hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van machinetrainingen tot bedrijfshulpverlening.

Nieuwe trainingen
Ten opzichte van de vorige trainingsgids staan er in deze editie twee nieuwe trainingen vermeld: ‘veilig werken met de verreiker’ en ‘veilig werken met de rolsteiger’. Zo is de rolsteiger bijvoorbeeld een handig middel om veilig werkzaamheden op hoogte uit te voeren.

Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt onze nieuwe trainingsgids online bestellen via deze link.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief