Meer boels
Inloggen Registreren
11 november 2014

Boels Rental is van 9 t/m 13 februari 2015 met twee prachtige stands aanwezig tijdens de Internationale BouwBeurs in Utrecht. Dit is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Voor Boels een uitstekend moment om te laten zien welke oplossingen we kunnen aandragen met ons grote en volledige assortiment.

U mag verwachten dat Boels het tijdens de week van de bouw wederom groots aanpakt. En dat doen we ook. Zo laten we dit jaar op onze stands enkele briljantjes zien uit ons assortiment; van de bouwplaatsinrichting en geotechniek tot het veiligheidsmaterieel. Speciaal hiervoor heeft Boels een plek ingericht voor de nieuwe ProfGuard bewakingscamera. Met dit handige camerasysteem is uw project snel en efficiënt beveiligd.

Onze medewerkers zijn op de beursstand aanwezig om u de service te bieden die u gewend bent van Boels; service die verder gaat waar anderen stoppen. Daardoor komen we altijd tot een passende huuroplossing en kunt u door blijven gaan met uw werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Meldt u dan hier aan voor gratis toegang. U bent van harte welkom op onze stands: 08B040 (hal 8) en D059 (hal 12).

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief