Meer boels
Inloggen Registreren
26 augustus 2014

De catalogus van Boels Party & Events is volledig vernieuwd. Voor elk evenement, hoe groot ook, heeft Boels voor u het juiste meubilair, het beste materieel en de mooiste sfeerbepalende elementen. Van podia tot statafels, van tafellinnen tot serviesgoed en van barinrichtingen tot verlichting.

Boels Party & Events biedt u een totaalpakket met het meest uitgebreide assortiment en volledige ondersteuning bij de organisatie van uw party of evenement. Dat begint al met inspiratie opdoen in onze gloednieuwe Party & Events productcatalogus. Hiermee komt u op flink wat goede ideeën voor de aankleding die past bij uw wensen. Al meer dan 25 jaar staan we voor onze klanten klaar met een ongeëvenaarde service.

Nú meubilair in nog meer stijlen
Boels heeft nieuwe dinertafels waar we zonder meer trots op zijn! Inclusief de daarbij passende stoelen en krukken. Nieuw is ook het DBB Basic Black meubilair en de collectie Bistro meubelen. Wilt u een ongedwongen loungesfeer creëren? Kies dan voor de stijlvolle Square meubelen.

Klassiek, zakelijk, basic: wij hebben alle stijlen voor u in huis. Laat u inspireren, op elke pagina van onze catalogus. Bekijk bijvoorbeeld het nieuwe Walking Dinner porselein. Prachtig! Net als de nieuwe Onda besteklijn geeft het extra cachet aan tafel.

Alles voor u geregeld
Boels denkt graag met u mee, van de voorbereiding tot het opruimen aan toe. Uw vaste contactpersoon helpt u op weg, geeft advies en weet wat er voor een geslaagd feest of evenement nodig is.

Bekijk hier direct de nieuwe catalogus of vraag hem aan via deze pagina.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief