Meer boels
Inloggen Registreren
02 juli 2014

Boels Training is op 1 juli 2014 erkend als opleidingsinstituut voor de Bouwnijverheid. De trainingen van Boels vallen vanaf deze datum onder artikel 62a van de CAO voor de Bouwnijverheid. Dat betekent dat het Scholingsfonds en bouwnijverheidbedrijven vanaf 1 juli voor trainingen van Boels,  gebruik kunnen maken van de hiervoor in de CAO geldende vergoedingen en regelingen.

In februari van dit jaar is Boels Training erkend door het UWV. Sindsdien hebben Boels en het UWV diverse trainingprojecten opgestart. Het doel van al deze projecten is mensen met een Wajong- of WAO-uitkering te helpen bij de start of terugkeer op de arbeidsmarkt.
Eerder dit jaar is Boels Training bovendien als trainingscentrum toegetreden tot het STOOF Sectorplan 2014. STOOF is het opleidingsfonds voor de uitzendbranche. Het gezamenlijke streven is om via gerichte en kwalitatief hoogstaande training, mensen aan (nieuw) werk te helpen.

Door onze samenwerking met het UWV en de uitzendbranche zijn we in staat om gerichter te werk te gaan bij het voorbereiden van werkzoekenden op een nieuwe carrière. In een nieuwe functie of zelfs een nieuwe sector.
Als erkend opleidingsinstituut voor de Bouwnijverheid kunnen we daarnaast een grote groep werknemers op een kostenneutrale manier opleiden. Hierdoor vergroten en verbreden we hun inzetbaarheid en bieden we toegevoegde waarde voor huidige en toekomstige werkgevers.

Met behulp van samenwerkingsverbanden en concrete acties, vergroot Boels Training de inzetbaarheid van werknemers en werkzoekenden. Dit alles in combinatie met aantrekkelijke regelingen voor de werkgevers.

Over Boels Traning
Boels Training biedt een breed scala aan trainingen. Van IPAF hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van machinetrainingen tot bedrijfshulpverlening. Alle trainingen zijn volledig toegerust op de beroepspraktijk en kunnen worden gevolgd in de eigen trainingscentra of, indien gewenst, op locatie. De professionele en erkende opleidingen worden in overleg besproken en samengesteld. Boels Training is een onderdeel van Boels Verhuur, één van Europa’s leidende verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering- en event-equipment. Naast het bieden van kwalitatief onderschei¬dende producten voor particulieren en bedrijven helpt Boels zakelijke klanten in verschillende sectoren met projectrealisatie, logistiek en materieelbeheer. Meer informatie op www.boelstraining.com.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief