Meer boels
Inloggen Registreren
11 oktober 2013

Veiligheid speelt een steeds grotere rol binnen de bouwbranche. Zeker als het gaat om het werken met machines en gereedschappen. Boels Verhuur hecht grote waarde aan veilig werken en heeft, om haar klanten nog beter bewust te maken van veilig werken op de werkplaats, haar trainingsactiviteiten geheel vernieuwd. Vanuit een speciaal opleidingscentrum en op diverse locaties in Nederland en België biedt het nieuwe Boels Training praktische opleidingen voor veilig en goed gebruik van machines en gereedschappen.

Veilig werken begint met Boels Training

Met de nieuwe naam “Boels Training”, een geheel vernieuwde website en een overzichtelijke gids met alle opleidingsmogelijkheden helpt Boels haar klanten bij het vergroten van de veiligheid op de werkplaats. Boels Training biedt een breed pakket aan trainingen en certificaten volledig gericht op de beroepspraktijk, waardoor medewerkers verantwoord aan de slag kunnen.

Maatwerkmogelijkheden voor ondernemers

Boels Training heeft een eigen opleidingscentrum waar de theorie direct in de praktijk kan worden gebracht. Daarnaast worden de opleidingen ook op locatie in Nederland en België aangeboden. Met het trainingsaanbod en een groot aantal trainingslocaties biedt Boels, zowel de zzp’er als de groot zakelijke klanten, maatwerk om snel en dichtbij een training te volgen. Binnen de categorieën Hoogwerkers, Machines en Veiligheid kan gekozen worden uit een breed pakket aan trainingen zoals: diverse hoogwerkertrainingen, veilig werken met diverse machines of VCA en Lading zekeren. Natuurlijk worden alle trainingen afgerond met een certificering en beheert Boels voor haar klanten de periodieke bijscholing.

Kijk voor meer informatie op www.boelstraining.com.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief