Meer boels
Inloggen Registreren
23 augustus 2013

Boels Geo & Safety heeft onlangs de hercertificatie-audit van Leica Geosystems met succes doorlopen. Aan de serviceafdeling van Boels Geo & Safety werd een nieuw certificaat toegekend met een auditinterval van maar liefst 4 jaar. Het is de eerste keer dat Leica een dergelijk auditinterval toekent. Een unieke prestatie van Boels Geo & Safety dus!

Boels Geo & Safety is sinds 1976 als leverancier actief op de markt voor landmeetkundige instrumenten en is sinds 2003 geautoriseerd dealer van Leica landmeetkundige instrumenten. De serviceafdeling van Boels Geo & Safety is één van de grootste ter wereld en verricht onderhoud en reparaties aan alle fabricaten landmeetkundige instrumenten, lasers en portofoons. Voor Leica is Boels ondermeer gecertificeerd voor het onderhoud van robotic total stations, precisie waterpasinstrumenten en GPS-apparatuur.

Boels Geo & Safety is trots op het behaalde Leica certificaat, dat garant staat voor goede service & kwaliteit. Dit voorjaar werd bovendien de ISO9001-V2008 her-audit met goed resultaat afgerond.

Relaties van Boels Geo & Safety kunnen dan ook vertrouwen op een snelle doorlooptijd, goede kwaliteit en interessante prijzen. Op basis van persoonlijk contact streeft Boels Geo & Safety naar een vertrouwensrelatie met haar klanten en wordt steeds in onderling overleg naar de beste oplossing voor een reparatie gezocht.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief