Meer boels
Inloggen Registreren
16 mei 2013

Boels Rental heeft de Large Rental Company Award gewonnen. Dit is gisterenavond bekend gemaakt tijdens het European Rental Awards Dinner in Parijs.  De uitreiking van de prestigieuze European Rental Awards is onderdeel van de European Rental Convention, één van  ’s werelds grootste evenementen voor de internationale verhuurmarkt.  Het is de tweede Award voor Boels in twee jaar. In 2011 riep de organisatie algemeen directeur Pierre Boels uit tot Rental Person of the Year.

Pierre Boels: “Ik ben enorm trots dat we als bedrijf deze prijs in ontvangst mogen nemen. Het is een waardering voor waar we nu als bedrijf in Europa staan. De afgelopen jaren is onze organisatie in een enorm tempo getransformeerd naar de ‘No. 1 for Rental’ in Europa met meer dan 300 vestigingen in 10 landen. Samen met onze ruim 2300 verhuurprofessionals bieden we onze klanten uitgebreide ondersteuning en zorgen we voor een optimale beschikbaarheid van materieel. Waar en wanneer dan ook. We blijven ons ook in de toekomst focussen op verdere groei.”

Boels Rental is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. De groei is gebaseerd op autonome groei, maar ook op diverse strategische overnames, zoals de overname van 29 vestigingen van het  Duitse BauRent, de Nederlandse verhuurders K-Rental en Warmerdam en het Belgische Loca-system.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief